15 Mayıs 2018 Salı

Karayip Korsanları 5 Salazar'ın Intikamı

Karayip Korsanları 5 Salazar'ın Intikamı
Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales
Buradan full hd film kalitesinde izlediğiniz ilk korsan filmi olan Pirates of the Caribbean: Curse of the Black Pearl filmi dünya çapında çok büyük bir başarıyı yakalamıştı. Ama bundan daha da önemlisi hem filmin hayranları hem de sinema eleştirmenleri tarafından inanılmaz derecede kabul gören bir film olma özelliğine sahip olmuştu. Ayrıca Captain Jack Sparrow rolü ile Johnny Depp’e Oscar adaylığını bile kazandırmıştı. Film kalite açısında sert bir düşüş yaşamış olsa dahi dünya çapında 3.7 milyar dolarlık bir gişe hasılatını da beraberinde getirmişti. Serinin devam filmi olan Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides filmi ise dünya çapında 1 milyar dolarlık gişe hasılatını yakalamayı başarmıştı. Bu yüzden olsa gerek Disney bu film serisini sürdürmeye devam edecek gibi görünüyor.
Karayip Korsanları: Salazar'in Intikamı Filminin Konusu….
Kaptan Jack Sparrow, sert esen talihsiz rüzgarları eski düşmanı Kaptan Salazar ve onun korsanlarının şeytan üçgeninden kaçtığını fark ettiğinde anlayacak. Kaptan Salazar ve korsanları Kaptan Jack Sparrow dahil olmak üzere denizdeki tüm korsanları öldürmeye kararlıdırlar. Kaptan Jack Sparrow’un tek kurtuluş ümidi ise efsanevi kayıp Trident of Poseidon yani Poseidon’ın Zıpkını’nı bulmaktır. Poseidon’ın Zıpkını ona sahip olan kişiye tüm deniz üzerinde kontrol gücü sağlayacaktır. 
Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales Fragman…
Ne derseler desinler çok yakında yine Johnny Depp ve yine Captain Jack Sparrow’u izleme şansını yakalayacağız. Bunun kanıtı ise mu muhteşem filmin fragmanının çıkmış olması. Evet, Disney Pirates of the Caribbean serisinin beşinci filmi Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales’ ın fragmanını yayınladı. Film hakkında ne kadar dedikodu çıkmış olursa olsun dünya çapında milyonlarca kişi bu filmi deliler gibi bekliyor. 
Disney, daha önce Pirates of the Caribbean Facebook sayfasında Fear the Walking Dead dizisinin finalinden sonra Karayip Korsanları: Salazar'in Intikamı filminin ilk fragmanını yayınlayacağını belirtmişti. Ancak o zaman filme dair ne bir poster ne de ek bir görüntü yayınlamıştı. 
Ancak şimdi fragman filmi izleyiciye sunulduğuna göre film hakkında çok daha fazla şey söyleyebiliriz.
Johnny Depp hayranıyım diyor ve onun filmlerini seviyorsanız buradan Johnny Depp filmlerini hd film izleme seçeneği ile izleyebilirsiniz. Serinin bir parçası olan bu film vizyona girmeden önce de mutlaka serinin diğer filmlerini full film izle farkı ile yeniden izleyip olan olayları bir kez daha hatırlamayı ihmal etmeyin.
Karayip Korsanları: Salazar'in Intikamı Oyuncu Kadrosu Nasıl….? 
Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales filmine; Geoffrey Rush, Barbossa rolü ile, Orlando Bloom, Will Turner rolü ,ile, Kevin McNally, Joshamee Gibbs rolü ile ve Stephen Graham’da Scrum rolü ile geri dönecekler. Bildiğiniz üzere bu oyuncular buradan full film izle kalitesi ile izlediğiniz orijinal Pirates of the Caribbean filminde izleyicleri ile buluşmuşlardı. Bu ekibe Kaya Scodelario, Brenton Thwaites and Golshifteh Farahani ve Javier Bardem’de eşlik edecek. Tabi Karayip Korsanları: Salazar'in Intikamı filminde asıl bomba haber Sir Paul McCartney’nin filmede çok gizli bir rolü üstlendiği.
Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales Ne Zaman Vizyonda…?
Karayip Korsanları: Salazar'in Intikamı filminin yönetmen koltuklarında Joachim Rønning ve Espen Sandberg’i görüyoruz. Bu muhteşem filmin vizyon tarihi ise 26 mayıs 2017 olarak belirlendi. Hemen aşağıdan full hd film kalitesinde fragmanı izlemeyi unutmayın. Karayip Korsanları: Ölü Adamlar Masal Anlatamaz (2017)


Share:

0 yorum:

Yorum Gönder

Definition List

Unordered List

Support